Akné? Jak proti akné bojovat

28.08.2013 18:55

roller, derma váleček, medi8,akné, vráskz, liftingVáleček Dermaroller Medik8 pokrytý titanovými mikrojehličkami z ušlechtilé oceli aktivuje novotvorbu kolagenních vláken, která vede k vyplnění atrofických jizev. Jediný vpich jehlou nemůže ovlivnit atrofické jizvy, ale tisíce jehliček na válci dermarolleru ano. Rovněž nastává obnova fyziologické vaskularizace původní atrofické tkáně - neoangiogeneze.

 

Diamantová mikrodermabraze umožňuje cílené odstranění povrchové vrstvy pokožky do žádané hloubky za současné podtlakové lymfodrenáže ošetřované oblasti. Snižuje tloušťku rohové vrstvy kůže, uvolňuje ucpané mazové žlázy, vyhlazuje jizvičky po akné, stimuluje krevní oběh a detoxikuje pokožku. Výrazně zlepšuje průchodnost kůže pro lokálně aplikovaná léčiva. Vhodná je kombinace s laserovou gelovou maskou.
 


renophase, peeling renophase, akné, medik8,Chemický peeling Renophase, Medik8 dokáže velmi účinně zmírnit a léčit akné a zjemnit jizvy po akné. Výborně zabírá na rozšířené póry a odstraňuje pigmentové skvrny. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku. Při své neinvazivní aplikaci zbytečně nezatěžuje tělo. Je vhodný pro muže a ženy.Chemický peeling Renophase Kératorégulateur: léčí zmírňuje příznaky akné, seboreu, reguluje dlouhodobě tvorbu kožního mazu 

 



Kontakt

Dufková Andrea Salon CHARME

Provozovna: Pekařská 80 ve dvoře
Brno 603 00
Sídlo: Žebětínská 76
Brno 623 00

tel: 777311072
www.salon-charme.cz