Growth Factor sérum

18.08.2013 21:00

growth factor sérum charme brnoGrowth Factor sérum obsahuje růstový faktor vyrobený biotechnologickým postupem, je třikrát filtrovaný, aby byl nejen účinný, ale také stabilní. Je klinicky ověřeno, že sérum s růstovým faktorem zvětšuje epidermis o 45 % a celkové množství kolagenu o 20 %.
Růstový faktor značky Medik8 se získává stejným postupem, jaký se ve farmaceutickém průmyslu používá k výrobě inzulinu. Vyrábí se biotechnologickými postupy a neosahuje zvířecí/lidské deriváty. Pro celkovou regeneraci pokožky jsou do složení přidány látky jako kyselina hyaluronová, lecitin a pantenol.

K čemu jsou růstové faktory?
Růstové faktory jsou užitečné zejména pro potlačení známek stárnutí. Bylo prokázáno, že EGF (epidermální růstové faktory, z angl. Epidermal Growth Factors) zvyšují počet epidermálních buněk a tvorbu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové, což vede k vyhlazení linek a vrásek, zvýšení tonusu pokožky a zjemnění struktury pokožky. Společnost Medik8 používá metodu trojité filtrace, aby zaručila vysokou účinnost, čistotu a bezpečnost. Dále používá lipozomální systém distribuce pro lepší průnik do pokožky (účinná látka je uzavřena v lipozomech).

Growth factor a jeho účinky
- Redukce vrásek a rýh
- Regenerace pokožky
- Zvýšení tonusu pokožky
- Zjemnění struktury pokožky

Proč mít právě toto sérum?
- Navrací mládiství vzhled a svěžest, redukuje vrásky
- Obsahuje vysoké množství ultra-čistého EGF
- Sérum s růstovým faktorem má nosné medium- lipozomy- k zaručení účinnosti EGF (průnik účinné látky do kůže)
- Bylo klinicky ověřeno, že sérum s růstovým faktorem zvětšuje tloušťku epidermis o 45 % a celkové množství kolagenu o 20 %

- Sérum s růstovým faktorem je pětkrát účinnější než klasický hydratační přípravek
- Je vhodné pro všechny typy pokožky

Neobsahuje vůně, parabeny a konzervační látky

Jak používat toto sérum?
- naneste pár kapek na oblast celého obličeje, krku a dekoltu ( 5 - 6 kapek). Používejte dvakrát denně / pouze na čistou pleť /. Vyhněte se oblasti okolo očí. Nechte sérum vstřebat. Následně můžete použít  doporučený přípravek značky Medik8. Sérum Growth Factor lze používat samostatně, nebo také kombinovat s derma válečkem Medik8. Pokud budete kombinovat, nejprve použijte roller Medik8, poté aplikujte sérum.


 



Kontakt

Dufková Andrea Salon CHARME

Provozovna: Pekařská 80 ve dvoře
Brno 603 00
Sídlo: Žebětínská 76
Brno 623 00

tel: 777311072
www.salon-charme.cz