Jalusint stop vráskám

02.04.2013 22:38

Jalusint

Jak na mimické vrásky? Mimických vrásek se můžete pokusit vyvarovat odstraněním zlozvyků, jako jsou např. krčení čela či mračení. Nejúčinnější odstraněním mimických vrásek je injekční aplikace látky zvané botuloxin. Takzvaný „Botox“ funguje zhruba 6 až 8 měsíců, poté se rozpustí a je třeba aplikovat další dávku.

Vrásky moudrosti a zkušenosti - druhé, méně oblíbené, vrásky se nazývají stařecké. Jsou způsobeny stárnutím kůže, jsou jemnější a je jich více. Stařecké vrásky vznikají úbytkem vody v pokožce, snižováním její pružnosti vlivem ztráty kolagenu a elastinu a působením UV záření. Jalusint - Kyselina Hyaluronová

 
Jak na stařecké vrásky? Těmto projevům stárnutí pokožky můžeme do určité míry předcházet a oddalovat jejich vznik kosmetickými prostředky a procedurami. Prevence stařeckých vrásek stojí a padá na kvalitě a pravidelnosti péče o pleť. Doma bychom se měli každý večer odlíčit, pleť vyčistit a  použít pleťový a oční krém. U kosmetičky si naordinujte různé ozdravné či omlazující kúry např. mikromasáž očního okolí, cytomasáž, lymfodrenáž, rejuvenaci, masky, zábaly atd. Můžete také zkusit chemický peeling, moderní lasery, biolampu, derma váleček nebo mikrodermabrazi. Pokud budete chtít být více radikální, nabízí se chirurgické zákroky na doporučení dermatologa či plastického chirurga. 
 
Nejrychlejší a nejefektivnější metodou korekce stařeckých vrásek je v současnosti aplikace kyseliny hyaluronové. Injekční výplně této kyseliny jsou viditelné okamžitě a vydrží 10 až 18 měsíců, poté je třeba zákrok opakovat. Pokud máte odpor k jehlám, můžete vyzkoušet převratnou novinku sérum Jalusint, která pracuje na základě prekurzorů kyseliny hyaluronové a to konkrétně kyseliny glukuronové a N-acetylglukosaminu. Tyto dvě látky jsou pomocí liposomů transportovány do hlubší části pokožky (dermis), kde na základě chemické reakce vytvoří kyselinu hyaluronovou. Díky této speciální technologii dosahuje přípravek vysokých účinků. Další výhodou je, že sérum aplikujete doma ve svém pohodlí a bez bolesti.  


Kontakt

Dufková Andrea Salon CHARME

Provozovna: Pekařská 80 ve dvoře
Brno 603 00
Sídlo: Žebětínská 76
Brno 623 00

tel: 777311072
www.salon-charme.cz