Medik8 Pretox Pout

02.04.2013 22:12

 

Medik8 Pretox pout

Hydratovat nejdůležitější je doplňovat vodu zevnitř. Nespočet článků o pitném režimu se shoduje na jednom. Člověk by měl vypít více než 2 litry vody denně. Budete se cítit fit, pleť ožije novou energií, organismus bude pracovat, jak má a rty nebudou vysušené a popraskané.

Vyživovat a chránit

Zvetseni rtu s pretox poutSamotný pitný režim však rty nedokáže vyživit a ochránit před UV paprsky. K tomu pomůžou balzámy na rty, kterých je k dostání nepřeberné množství. Vybírat můžete mezi vůněmi, barvami, značkami, cenou a účinnými látkami. K moři si určitě kupte balzám s ochranným faktorem. Aby rty byly opravdu krásné, zkuste tělu doplnit ještě vitamín B, dá koupit v lékárně za pár korun. Pokud preferuje přírodní cestu, jeho větší množství se objevuje např. v celozrnném pečivu nebo kvasnicích.

Zvětšit rty

Pokud toužíte po rtech větších a plnějších, můžete se začít radovat. Na trhu se objevila úplná novinka s názvem PRETOX POUT Tento kosmetický zázrak dokáže zvětšit objem rtů a navýšit hydrataci. Obsahuje totiž komplex peptidů a kyselinu hyaluronovou. Díky tomu zlepšuje konturu rtů a zvýrazňuje jejich linii. Přípravek navíc dokáže redukovat povrchové vrásky na rtech

www.hit-shop.cz

 

Skrýt vše



Kontakt

Dufková Andrea Salon CHARME

Provozovna: Pekařská 80 ve dvoře
Brno 603 00
Sídlo: Žebětínská 76
Brno 623 00

tel: 777311072
www.salon-charme.cz