Nadměrná pigmentace

01.10.2013 19:53

tkosmetika, pigment, peeling, renophase, medik8, odstranění, pigmentaceoužíte být krásná a přitažlivá? A pohled na stárnoucí pleť Vás ničí? Vyzkoušejte šetrnou kosmetickou proceduru pleti a starosti s pigmentovými skvrnami zmizí. Krásná pleť ,je pletí barevně komponovanou bez nežádoucích pigmentových skvrn, především na obličeji, krku, dekoltu a hřbetu rukou. Pleť barevně vyhlazená zbavená pigmentových skvrn dostává mladistvý vzhled.Sluneční paprsky nás nejenom nabíjejí dobrou náladou, ale dávají zabrat naší kůži. Nejvíce trpí kůže na obličeji a krku, na které se po horkém a slunečném létě mohou objevit pigmentové skvrny. Změny pigmentace mají na svědomí melanocyty – které určují odstín naší pleti a stojí za zbarvením, které je způsobeno ultrafialovým zářením, popřípadě poruchou některého z vnitřních orgánů.

Způsob léčby: Pigmentové skvrny trápí v současné době velké procento žen i můžu. Pokud se pigmentové skvrny vyskytují na místech, jako jsou ruce nebo hůře obličej, jedná se o velmi nepříjemnou věc. Už se s nimi, ale nemusíte více trápit.

Salon CHARME Vám nabízí hned několik metod, díky kterým Vám pigmentové skvrny odstraní jednou provždy!
Obě metody jsou maximálně účinné a šetrné a jejich výhodou je, že pokožku zároveň vyčistí, rozzáří a omladí. Budete tak odcházet nejen bez pigmentových skvrn, ale vaše pleť bude doslova zářit zdravím a krásou. Provádí se v období podzim až jaro, nikoli v létě

IPL ANTHÉLIA   PIGMENTACE, AKNÉ, ŽILKY

Metoda odstraňování pigmentových skvrn přístrojem Anthélie® francouzské společnosti Eurofeedback je šetrná a vhodná i k odstranění nahromaděného pigmentu na obličeji i na pokožce obličeje. Provádí se dávkami světelné energie, intenzivním pulzním světlem (IPL).

IPL ANTHÉLIA + CHEMICKÝ PEELING RENOPHASE

pigmentace, pigment, odstranění, IPL, peeling, medik8, renophase- unikátní šetrný chemický peeling Renophase. Peeling je velmi šetrný k pokožce a nevede ke společenskému omezení po aplikaci, pleť prozáří a vypne. Ošetření je vhodné opakovat v závislosti na intenzitě pigmentových skvrn 3 – 5 krát v intervalu 2 až 3 týdnů.

Po ošetření se dostavují velmi dobré výsledky již po první aplikaci. Vzápětí po ošetření dojde k výraznému "zhoršení" pigmentace, která ztmavne. Tento stav trvá několik dnů, místo se však dá ošetřit běžným make-upem (korekce). Dochází k tvorbě drobných pigmentovaných šupin, které se v průběhu osmi až čtrnácti dnů spontánně odloučí, pigmentace vymizí obvykle do čtrnácti dnů. 

www.salon-charme.cz



Kontakt

Dufková Andrea Salon CHARME

Provozovna: Pekařská 80 ve dvoře
Brno 603 00
Sídlo: Žebětínská 76
Brno 623 00

tel: 777311072
www.salon-charme.cz