Stárnutí pleti a jemné vrásky ?

17.08.2013 19:56

Vitamín E a jeho účinky na pleť

- vitamín E působí velmi příznivě na vitalitu pokožky, pomáhá léčit různé její choroby a poškození, podílí se na hojení jizev. Vitamín E patří mezi TOP  přírodní antioxidanty. Zbavuje pokožku volných radikálů, zmírňuje proces stárnutí a redukuje jemné vrásky dále má také vitamín E velký účinek během léta, protože chrání pokožku před účinky UV záření.

Vitamín E je určen pro
- Stresovanou pleť
- Pleť náchylnou na různé typy erytému
- Pleť s ekzematickou dermatitidou
- Suchou a velmi suchou pleť
- Všechny typy pleti s cílem redukce vrásek a omlazení

Vitamínová terapie Monoderma E
- vitalizační terapii v podobě čistého vitamínu E pro pleť ve vysoké koncentraci, je uchováván v malých kapslích, které jej chrání před oxidací na vzduchu či v teple. Díky této péči neztrácejí svou účinnost. Stačí každý večer pohodlně otevřít jednu kapsličku a vitamín vetřít do pokožky.

Vitamín E a jeho účinky
"Éčko" chrání buňky a zabraňuje kardiovaskulárním a revmatickým chorobám - brání usazování cholesterolu, vzniku krevních sraženin, chrání cévy před kornatěním. Je nazýván vitamínem plodnosti. Oddaluje projevy stárnutí - jak fyzického, včetně tvorby vrásek, tak mentálního.

Potraviny obsahující vitamín E
Pšeničné klíčky, rostlinné oleje, vejce, mléko, ořechy, všechna zelená zelenina, játra, med.

Tip z naší kosmetiky

je třeba přijímat vitamin E denně z přírodních zdrojů a to co v nejvyšším množství, protože vyšší dávka je pro pleť a tělo velmi prospěšná.
Pokud používáte vitamíny v tabletách, nikdy jej neužívejte na lačný žaludek. Aby se vitamíny vstřebaly, musí být kombinovány s bílkovinami a enzymy v potravě. Užíváteli vitamín E a železo, nikdy je neberte společně. Éčko polkněte např. po snídani a železo po večeři.

 



Kontakt

Dufková Andrea Salon CHARME

Provozovna: Pekařská 80 ve dvoře
Brno 603 00
Sídlo: Žebětínská 76
Brno 623 00

tel: 777311072
www.salon-charme.cz