Zastavte čas a vyhlaďte vrásky

02.04.2013 00:00


Zpomalit stárnutí je touha stejně stará jako lidstvo samo. Všichni chtějí dlouho žít, ale nikdo nechce být starý. Co dělat, abyste čas trochu pozastavili?

Dá se proti vráskám bojovat? Když se budete pravidelně starat o pleť, aby si zachovala svoji pružnost a vláčnost, tvorbu vrásek výrazně zpomalíte. Vzniklé vrásky se špatně odstraňují, ale pomoc existuje. Přibývají stále nové a nové metody, které váš obličej snad vyretušují.

Sloupněte je chemickým peelingem Laboratories Renophase

Principem chemického peelingu je slupování epidermis chemickou látkou. Podle účinku jej dělíme na povrchový, střední a hluboký. Po kúře je pleť hydratovaná, vrásky se zjemní a vymizí nedostatky způsobené sluněním. Dochází k intenzivnímu viditelnému vylepšení vzhledu pleti. Ošetření je ideální opakovat dvakrát do roka.Doporučený počet 5.ošetření.

Vyretušujte vrásky metodou fotoomlazení IPL Anthélia

Převratná nová technologie, která využívá intenzivního pulzního světla se nazývá fotoomlazení neboli fotorejuvenace. Širokospektré světlo odstraňuje pigmentaci, rozšířené póry a cévky. Při ošetření dochází k efektivnímu prohřátí hlubokých částí pokožky, tím je pozitivně ovlivněna syntéza kolagenu. Je potřeba asi šest ošetření, než je výsledek dokonalý.

Stárněte v rychlé době pomalu

K pomalejšímu stárnutí pleti přispívá i vyvarování se stresových situací. Všimli jste si, jak politik během dvou let zestárne? Desetihodinový spánek pleť vyhladí stejně jako liftingová maska. I dostatek tekutin se na pleti pozitivně projeví. O škodlivosti kouření na pleť není třeba mluvit. Důležitá je i usměvavá nálada a celková spokojenost, která se pokaždé v tváři odrazí.Doporučujeme oční krém Dermaheal s jeho  výsledky budete mile překvapeni, Oční krém Dermaheal obsahuje nejen růstové faktory a biomimetické peptidy, ale také vitamín E, kyselinu hyaluronovou a komplex přírodních výtažků.

Oční péče? Nepodceňujte ji!

Nevratný proces stárnutí vidí mnoho žen jako zloděje své krásy. Prvním místem, kde se vějířky začnou objevovat a připomínat nám tak prožitá léta, je okolí očí. Ačkoliv přírodu nezastavíme, se správnou péčí můžeme vrásnění pokožky oddálit. Okolí očí je daleko tenčí a citlivější než zbytek tváře, a proto vyžaduje speciální pozornost. Stíny i řasenku pokaždé odstraňte odličovadlem určeným k ošetření očí nebo přípravkem pro citlivou kůži. Jinak byste se mohla dočkat nepříjemného pálení a zarudlosti. Choulostivou oblast nedřete prudkými pohyby, naneste na kosmetický tamponek trochu vybraného produktu, přitiskněte na víčka a řasy, pár vteřin počkejte a jemně setřete.

Oslavila jste třicáté narozeniny a první vrásky už jsou realitou?

Ke tvorbě kolagenu pomůže Medik8.  Po čtyřicítce je třeba přitvrdit, na jemné i hlubší vějířky poslouží oční krém Dermaheal s jeho výsledky budete mile překvapeni  Oční krém Dermaheal obsahuje nejen růstové faktory a biomimetické peptidy, ale také vitamín E, kyselinu hyaluronovou a komplex přírodních výtažků. 

Zdobí-li vaši tvář nepěkné kruhy, zpozorněte. Příčinou může být i onemocnění ledvin nebo močového ústrojí. Zapomeňte na odvodňovací čaj, kávu, alkohol a pijte čistou vodu. Váčky mohou být i dědičné, leckdy pomůže až estetická medicína. Zkusit můžete také AURIGA CERNOR XO CREAM oční krém odstraňuje kruhy pod očima a oční váčky. Tmavé kruhy pod očima jsou způsobeny hnědými a černými pigmenty, které Cernon XO zesvětlí prostřednictvím svého působení na kapilární membránu. Cernor XO je moderní produkt, který se opírá o sofistikované technologie, jako např. vitamin K.   

 

 

 

 



Kontakt

Dufková Andrea Salon CHARME

Provozovna: Pekařská 80 ve dvoře
Brno 603 00
Sídlo: Žebětínská 76
Brno 623 00

tel: 777311072
www.salon-charme.cz